"Η Ζάκυνθός μου" - Ιόνιο και Ζάκυνθο μοσχοβόλησε η Αθήνα...


Αγαπητοί  φίλοι

Η συναυλία μας, το αφιέρωμα στη Ζάκυνθο που πραγματοποιήσαμε στο Πολεμικό Μουσείο στις 9 Ιανουαρίου 2016 στην Αθήνα, ήταν για όλους μας μια πραγματικά ξεχωριστή βραδιά. Μία βραδιά, που αποδεικνύει οτι η Ζάκυνθος εκτός από το να μας κυριεύει (όπως αναφέρει ο Α.Κάλβος), είναι και εκείνη που ακόμη μπορεί να μας εμπνέει αλλά και να μας ενώνει.

Η συναυλία μας πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα ακόμη και με πρόσθετες καρέκλες και ορθίους. Ο κόσμος που μας τίμησε ξεκίνησε να προσέρχεται από τις 18.30 ενώ η προσέλευσή του ήταν τέτοια που ακόμη και δύο φορές μεγαλύτερη να ήταν η αίθουσα, πάλι θα γέμιζε ασφυκτικά.


Προσωπικά και μέσα από την καρδιά μου, μαζί με τις πολλαπλές ευχαριστίες μου προς την εξαιρετική μουσική μας ομάδα, που εκτός από τον επαγγελματισμό της, ξεχωρίζει και για την καλή διάθεση και την αγάπη τους για αυτό που κάνουν, θα ήθελα να ευχαριστήσω και το Χορευτικό Εργαστήρι της Νέας Ιωνίας,  το οποίο ξεδίπλωσε τις χορευτικές του δεξιότητες συμπληρώνοντας μοναδικά τη μουσική μας με την αρμονική του κίνηση.

Το κοινό χειροκρότησε θερμά όλη τη συναυλία μας, επιβραβεύοντας παράλληλα και όλους όσους εμπιστεύθηκαν το έργο και την προσπάθειά μας, εργάστηκαν για αυτά, αλλά και βοήθησαν με τον τρόπο τους.

Ανάμεσα σε αυτούς, είναι πρωτίστως οι διοργανωτές μας: η Ένωση Ζακυνθίων Αθήνας και η Λέσχη ΓΕΡΑΝΟΣ, αλλά και οι χορηγοί μας που είναι:
  1. το Χορευτικό Εργαστήρι Νέας Ιωνίας
  2. τα Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια «ΜΑΝΕΣΗ».
  3. το ΚΤΕΛ Νομού Ζακύνθου 
  4. η Kefalonian Lines
  5. ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζακύνθου και
  6. η Γαλακτοκομική Ζακύνθου Μπάστας Αντώνιος και ΣΙΑ ΟΕ

Φωτογραφίες από τη συναυλία μπορείτε να δείτε στο φωτογραφικό άλμπουμ της συναυλίας. Φωτογραφία: Τριανταφυλλιά Περράκη


Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να παρακολουθήσετε σύντομα μεν, αλλά και χαρακτηριστικά δε αποσπάσματα από όλη εκείνη τη βραδιά.





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τιμητική εκδήλωση στην ποιήτρια και συγγραφέα Λενέτα Στράνη - Ζάκυνθος 20/8/2023

Το μουσικό άλμπουμ «Η Ζάκυνθός μου» κυκλοφορεί σε Βιβλίο CD

"Η Ζάκυνθός μου" - "ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ" (Στίχοι: Ιωάννης Τσιλιμίγκρας 1872 - 1947)