Μελωδικά ζακυνθινά μονοπάτια: Ένα αφιέρωμα στη Ζάκυνθο μέσα από ξεχωριστές μουσικές δημιουργίες του Γιάννη Παντάκη | Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024


Δελτίο Τύπου

« Μελωδικά ζακυνθινά μονοπάτια »

Ένα αφιέρωμα στη Ζάκυνθο μέσα από τις ξεχωριστές μουσικές δημιουργίες του τραγουδοποιού Γιάννη Παντάκη σε στίχους ζακυνθινών ποιητών, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, στις 9:15 το βράδυ, στον αύλειο χώρο της προσεισμικής εκκλησίας Παναγία Ευαγγελίστρια στο Κάτω Γερακάρι.

Τα τραγούδια που θα παρουσιαστούν αποτελούν μέρος της δισκογραφικής δουλειάς που έχει αφιερώσει ο Γιάννης Παντάκης στη Ζάκυνθο και στη σύγχρονη επτανησιακή μουσική και προέρχονται από τα 3 μουσικά άλμπουμ του: «Η Ζάκυνθός μου» (2017), «Ανάκουστοι κελαηδισμοί» (2019) και «Νοσταγικές θύμησες» (2022).

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία σαν μία παρέα, να τα ακούσει από κοντά αλλά και να «περπατήσει» τα επιλεγμένα μελωδικά ζακυνθινά μονοπάτια, με ξεναγό του τον αγαπημένο σε όλους και γνωστό ηθοποιό, κ. Θοδωρή Καμπίτση.

Στην ερμηνεία των τραγουδιών, θα είναι η Χαρά Ευαγγελινέλη, η Δήμητρα Σαπνάρα, η Ζωή Σελίμη, καθώς και ο ίδιος ο συνθέτης.

Το μουσικό σχήμα θα απαρτίζουν ο Φρίξος Μόρτζος στο πιάνο, η Δήμητρα Σαπνάρα στο ακορντεόν, ο Σωτήρης Στραβοπόδης στην κλασική κιοθάρα και ο Γιάννης Παντάκης στην ακουστική κιθάρα.

Τη διοργάνωση της συναυλίας, έχουν ο Πολιτιστικός ΣύλλογοςΕυαγγελίστρια” και η Κοινότητα Κάτω Γερακαρίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα «Μελωδικά ζακυνθινά μονοπάτια» από νέα αφετηρία: Ένα αφιέρωμα στη Ζάκυνθο μέσα από ξεχωριστές μουσικές δημιουργίες του Γιάννη Παντάκη | Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Μελωδικά ζακυνθινά μονοπάτια: Ένα αφιέρωμα στη Ζάκυνθο μέσα από ξεχωριστές μουσικές δημιουργίες του Γιάννη Παντάκη | Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024