Το πέρασμά μας στο Ιόνιο ολοκληρώθηκε με επιτυχία!


Ήταν μία υπέροχη και ξεχωριστή βραδιά, γεμάτη όμορφες και αισθαντικές μελωδίες. Ήταν ένα ευχάριστο ταξίδι, με το μουσικό μας σύνολο Melodie per Sempre, που ζωντάνεψε το Σάββατο στις 6 του Απρίλη, στο διώροφο διατηρητέο νεοκλασικό κτήριο των Άνω Πατησίων, την Οικία Θεοτοκοπούλου του Δήμου Αθηναίων. Σε μία αίθουσα κατάμεστη, όπου με ιδιαίτερη συγκίνηση, ο κόσμος εκδήλωνε ένθερμα τον ενθουσιασμό του και τη χαρά του. Η βροχή που έπεφτε ασταμάτητα όλη την ημέρα, δεν στάθηκε ικανή να μας εμποδίσει να ξεκινήσουμε, πόσο μάλιστα, να ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία, το προγραμματισμένο μουσικό μας πέρασμα στο Ιόνιο.

Ένα πολύ μεγάλο από καρδιάς ευχαριστώ, θα ήθελα να εκφράσω στους αγαπημένους μου συνεργάτες και φίλους μουσικούς, στη Ματούλα Φιοράτου, Loli Elezi, Χαρά Ευαγγελινέλη και Δημήτρη Πελεκάνο που βοήθησαν και έφεραν εις πέρας αυτή την παράσταση, όπως και κάθε άλλη προηγούμενη άλλωστε, στον Μιχάλη Πιπίνη από την μη κερδοσκοπική εταιρεία «Σταυροδρόμι Πολιτισμών» για τη στήριξή του, στην εταιρεία «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ» που ήταν και ο χορηγός της εκδήλωσής μας, στο Δήμο Αθηναίων και στο προσωπικό της Οικίας Θεοτοκοπούλου για τη φιλοξενία τους, καθώς και στον κόσμο, φίλους και αγνώστους που με την παρουσία τους μας τίμησαν και έγιναν συνταξιδιώτες μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την παρουσία τους, θα ήθελα να εκφράσω και στα εκλεκτά μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ζακυνθίων Αθήνας «Άγιος Διονύσιος» που μας τίμησαν, στον πρόεδρο της Ζακυνθινής Εστίας Πολιτισμού Αθήνας "Διονύσιος Ρώμας" κ. Γιάννη Καρακασίδη, στ‎η ζακυνθινή ποιήτρια-συγγραφέα κυρία Λενέτα Στράνη και στο σύζυγό της κ. Χριστόδουλο Τσακιρέλλη, καθώς και στο γλύπτη και χαράκτη κ. Αριστείδη Πατσόγλου και στη σύζυγό του κυρία Αλεξάνδρα Ραυτοπούλου - Πατσόγλου. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στην κόρη μου Άννα Παντάκη, για τις πολύ όμορφες φωτογραφίες!

Δείτε το πλήρες φωτογραφικό άλμπουμ από την παράσταση εδώ.

Και εις άλλα με υγεία λοιπόν! Τα ταξίδια, όπως τα όνειρα, είναι πολλά... και συνεχίζονται!














Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τιμητική εκδήλωση στην ποιήτρια και συγγραφέα Λενέτα Στράνη - Ζάκυνθος 20/8/2023

Το μουσικό άλμπουμ «Η Ζάκυνθός μου» κυκλοφορεί σε Βιβλίο CD

"Η Ζάκυνθός μου" - "ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ" (Στίχοι: Ιωάννης Τσιλιμίγκρας 1872 - 1947)