O «μουσικός περίπλους» έγραψε και θα συνεχίζει να γράφει ιστορία!


Ο μουσικός μας περίπλους προγραμματισμένος για την Παρασκευή 30 του Νοέμβρη, ξεκίνησε με έναν «έρωτα άνεμο» να μας ταξιδεύει και να μας μεταφέρει με ασφάλεια σε «αειθαλείς κήπους» όπου με μελωδίες συντροφιά, «με χώμα και νερό», καταλήξαμε στη ζεστή αγκαλιά των «μεγάλων πατρίδων». Στα απόνερα αυτού του μουσικού περίπλου, ευχαριστώ από καρδιάς όλον τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, που μας στήριξε και μας στηρίζει δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του, απαραίτητη για να συνεχίζουμε πάντα δημιουργικά και να προσπαθούμε για το καλύτερο.

Για το ταξίδι αυτό, ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και όλους τους συνεργάτες και φίλους μου που με την αξία τους ο καθένας, συνέβαλαν καθοριστικά στο υπέροχο συναίσθημα που εισέπραξε ο κόσμος. Αυτό ήταν το ζητούμενο... και αυτό επιτεύχθηκε! Ένα μεγάλο λοιπόν ευχαριστώ στην Ανδριάνα Λυκούρεση και στη Χαρά Ευαγγελινέλη, που με τις υπέροχες και αισθαντικές ερμηνείες τους μας μάγεψαν για ακόμη μία φορά, στη χορωδία «Ροδάμπελος» –από τα μικρότερα έως και τα μεγαλύτερα μέλη της– που χρωμάτισαν με τη φωνή τους, την αγάπη τους και τη ξεχωριστή παρουσία τους την μουσική μας παράσταση, στους μουσικούς που αποτέλεσαν την ορχήστρα μας, στη Ματούλα Φιοράτου και Σπύρο Γιακουμέλο στο μαντολίνο, στην Αθηνά Ξανθάκου και Δημήτρη Πελεκάνο στην κλασική κιθάρα, στη Μαρίνα Ηλιάδου και Ελισάβετ Σταμάτη στο βιολί, στο Διονύση Τουρκάκη στο πιάνο, αλλά και στο Vaghinak Galoyan στο κοντραμπάσο.


Ευχαριστίες εκφράζω και στους αγαπημένους φίλους και συνεργάτες μου, Λενέτα Στράνη για τα κείμενα και την επιμέλεια του προγράμματος και Παναγιώτη Κοντοσταυλάκη για την προλόγηση της παράστασης και των σχετικών ενοτήτων. Στον αγαπητό μου φίλο Σπύρο Μόρφη (Ηχόχρωμα Ζάκυνθος) για την επιμέλεια του Ήχου της συναυλίας, στον συνάδελφο μουσικό και φίλο Μιχάλη Πιπίνη (Αλιάγα) εκπρόσωπο της εταιρείας «Σταυροδρόμι Πολιτισμών» που στήριξε διοργανωτικά την εκδήλωση, καθώς και στο Δ.Σ. της Ένωσης Ζακυνθίων Αθήνας, στο Χορευτικό Εργαστήρι Νέας Ιωνίας, στη δισκογραφική μου εταιρεία «Καθρέφτης Ήχων Αληθινών» και σε όλα τα μέσα ενημέρωσης (έντυπα και διαδικτυακά) για τη στήριξη της συναυλίας μας σε επικοινωνιακό και όχι μόνο επίπεδο. Στο Studio Corazon, (Γιώργος Δρακόπουλος) ανθοπωλείο στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, για την ευγενική του χορηγία με τον εξαιρετικό στολισμό της σκηνής, που με τις πολύχρωμες συνθέσεις του πρόσφεραν στο κοινό και στους συντελεστές ένα υπέροχο χρώμα στο ταξίδι αυτό, αλλά και στη Τριανταφυλλιά Περράκη για τα υπέροχα φωτογραφικά της στιγμιότυπα και όπως πάντα για την εξαιρετική της συνεργασία. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στην κόρη μου Άννα με την παρέα της, το Φίλιππο, την Κυριακή και το Δημήτρη για τις εθελοντικές τους υπηρεσίες στην είσοδο του θεάτρου.

Ιδιαιτέρως όμως, ευχαριστώ και τις εξέχουσες και αγαπημένες προσωπικότητες που μας τίμησαν με την παρουσία τους όπως την διεθνούς φήμης Ελληνίδα τραγουδίστρια, Αλίκη Καγιαλόγλου, την Πέγκυ Λάγιου, τον κλασικό κιθαρίστα και συνθέτη Παναγιώτη Μάργαρη, το μαέστρο της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού Γιώργο Τσιλιμπάρη, καθώς και τον Κώστα Ηλιάδη, μαέστρο της Underground Youth Orchestra, τόσο για την παρουσία του όσο και για τη στήριξή του.


Σας ευχαριστώ θερμά!
Γιάννης Παντάκης


Διαβάστε το άρθρο της Φανής Κατσαβούνη εδώ.


Μουσικά αποσπάσματα από την παράσταση: 





Φωτογραφίες από την παράσταση:

Δείτε το πλήρες φωτογραφικό αρχείο εδώ: https://photos.app.goo.gl/jQr59YwavAbfbavW8
Φωτορεπορτάζ: Τριανταφυλλιά Περράκη (Triantafyllia Photoshooting)

















Το θεαματικό τελείωμα της συναυλίας! χαχαχα! 





Με τη σύζυγό μου Τέτα Μπάστα και την αγαπημένη φίλη Πέγκυ Λάγιου

Με την ξεχωριστή ερμηνεύτρια κυρία Αλίκη Καγιαλόγλου

Με τη λατρεμένη μου οικογένεια



Με τους αγαπημένους μου γονείς






Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τιμητική εκδήλωση στην ποιήτρια και συγγραφέα Λενέτα Στράνη - Ζάκυνθος 20/8/2023

Το μουσικό άλμπουμ «Η Ζάκυνθός μου» κυκλοφορεί σε Βιβλίο CD

"Η Ζάκυνθός μου" - "ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ" (Στίχοι: Ιωάννης Τσιλιμίγκρας 1872 - 1947)